fbpx

FAQ

Vragen? Onderaan vindt je de vragen die wij vaak krijgen. Staat jouw vraag er niet bij ? Geen zorgen! Vul onderstaand formulier in en wij beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk 

Vragen over de wagen?

De minimale leeftijd om onze campers te besturen is 26 jaar. 

Onder de 26 jaar ? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Al onze campers zijn te besturen met een B rijbewijs.

Onze campers zijn volledig omnium verzekerd met europese pechbijstand. Bij afhaal krijgt u van ons een stappenplan met de procedure bij pech. Daarnaast zijn wij bij noodgevallen 24/7 telefonisch bereikbaar op ons noodnummer.

Onze wagens worden VOL afgeleverd en wij verwachten dan ook dat deze VOL terug gebracht worden. Bij ophaal krijgt u van ons enkele locatie’s waar u de wagen kan gaan tanken voor inlevering.

Roken is niet toegelaten in onze campers.

In onze wagens zijn honden toegelaten tot 40cm. Dit enkel na overleg met ons.

Standaard kan je 300 kilometer per dag rijden met de wagen. Rijd je er meer dan betaal je €0,35 per extra gereden kilometer. 

Weet je op voorhand dat je meer kilometers gaat rijden? Neem dan contact met ons op voor de voordelige kilometerbundels.

Vragen over de reservatie?

Bij ontvangst van 50% van het totaalbedrag (voorschot). Dit kan via paypal, overschrijving of cash.

Dat is geen enkel probleem! Bij BBcampers hebben we een groot klantenbestand uit Eindhoven/ Weert / Tilburg /…

Bij annulereing van de reservering worden de reeds betaalde sommen niet terugbetaald. Het word dan ook aangeraden een annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering is niet inbegrepen en basis van een bijkomende polis af te sluiten door de huurder zelf.  

Wij beschikken over een ruime parking waar u uw wagen kan stallen tijdens u reis met de camper. Let wel op dat wij in geen enkel geval aansprakelijk gesteld kunnen worden voor eventuele schade of diefstal.

Overschrijving; Selecteer ‘overschrijving’ als betaalmethode op het einde van het boekingsproces. Je ontvangt na bevestiging van jouw boeking van ons binnen 24u een mail met de betaalgegevens.

Cash; Selecteer ‘cash’ als betaalmethode op het einde van het boekingsproces. Na het bevestigen van de boeking nemen wij binnen de 24u contact met jou op samen  een afspraak in te plannen om het bedrag cash te komen betalen op onze locatie.

De borgsom bedraagt €1000,- bij al onze wagens

Covid 19

Bij een totaal reisverbod doorwille van COVID kan je bij ons jouw kosteloos omboeken naar een andere beschikbare datum.