fbpx

hUURVOORWAARDEN

Rijbewijs en Identiteitskaart.

De huurder moet een geldig rijbewijs (minimum B), waarover hij reeds minstens 5 jaar beschikt kunnen voorleggen. Daarnaast dient de huurder ook in het bezit te zijn van een geldige Europees identiteitskaart. 

Prijzen.

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW, Ba- + omniumverzekering met reisbijstand voertuig ( in geval van een ongeval) met een vrijstelling per schadegeval van €1000,- (= borgsom).   

Dieselverbruik is ten laste van de huurder. Bij oplevering ( lees afhalen motorhome bij de start van de huurperiode) zal de dieseltank tot het maximum opgevuld zijn. De motorhome moet opnieuw binnen geleverd worden op het einde van de verhuurperiode met een volle dieseltank. Indien dit niet het geval is zal het verschil afgehouden worden van de borgsom. 

De waarborgsom van €1000,- wordt binnen de 10 werkdagen teruggestort op de rekening van de huurder indien de wagen in dezelfde staat ingeleverd word als deze beschreven is bij de oplevering. In geval van schade wordt deze per aankomst beschreven en gefotografeerd. In geval van schade wordt de volledige waarborg ingehouden tot na de afhandeling van het volledige schadedossier. 

Niet inbegrepen in de huurprijs; De kosten van reparatie aan de motor en de mechanische delen als gevolg van verkeerd gebruik en verwaarlozing van de ontstane defecten onderweg/ boetes en processen verbaal/ tolheffingen/ het verbruik van motorbrandstof (diesel) en motorolie/ extra eventuele accessoires.

Betaling.

Binnen de 5 dagen na de boeking dient het voorschot (%50 van de huursom) betaald te worden. De gegevens voor deze betaling krijgt u per mail toegestuurd. 

15 dagen voor aanvang van de huurperiode ontvangt u van ons de betaalgegevens voor de betaling van het overige bedrag + de borgsom. 

Staat van het voertuig bij oplevering.

De wagen wordt volledig gedesinfecteerd & gereinigd opgeleverd bij de aanvang van de huurperiode. Eventuele kleine beschadigingen zijn vermeld in het verhuurcontract bij oplevering, deze worden samen met u overlopen. Daarnaast wordt de wagen afgeleverd inclusief 1 volle dieseltank, 1 volle gasfles, toiletproduct & de volledige inventaris

Staat van het voertuig bij inlevering.

De wagen dient bij inlevering volledig volgetankt te zijn. Daarnaast moet de binnenkant van de wagen volledig gereinigd zijn, de buitenkant moet in een nette staat zijn. De gastank & toiletvloeistof moeten niet bijgevuld worden. De toiletcassette dient volledig gereinigd te zijn. De afvalwatertank dient leeg te zijn.

Kosten bij noodzakelijke reiniging (indien het niet naleven van de de voorwaarden voor inlevering)

 • Reinigen buitenkant; €50,00
 • Reinigen binnenkant; €100,00
 • Ledigen en reinigen WC; €50,00
 • Ledigen afvalwatertank; €15,00

Verhuurtermijn.

De ophaaltijden en inlevertijden zijn vooraf vastgelegd, om 14u ophalen en om 10u inleveren. Bij het te laat inleveren dienen wij een kost van €40 per uur aan te rekenen, dit aangezien wij met strikte tijden werken. Enkel na overleg met ons kunnen er andere ophaal-& inlevertijden toegepast worden.

Wat is niet toegelaten.

 • De huurwagen te gebruiken voor betaald transport.
 • De huurwagen te gebruiken voor het voortrekken van een wagen of aanhangwagen.
 • De huurwagen te gebruiken voor autosport of competitie.
 • Het is niet toegelaten aanpassingen te doen aan de wagen.
 • Frituurolie en andere licht ontvlambare stoffen in het voertuig te gebruiken.
 • Huisdieren mee te nemen zonder voorafgaandelijke toelating.
 • Om  goederen en/of personen te smokkelen.
 • Te roken in onze wagens. 

Contractgebied.

De huurder mag enkel reizen binnen Europa in de landen die vermeld zijn op de witte verzekeringskaart.

Verzekering.

 • De verzekeringspolis maakt integraal deel uit de huurovereenkomst. Voor onze voertuigen werd een burgerlijke aansprakelijkheid, omnium met vrijstelling (€1000,-) en rechtsbijstand onderschreven. 
 • De huurder verbindt zich er toe om de verhuurder binnen de 12 uur op de hoogte te stellen van elke fout, schade of gebrek aan materiaal die de goede werking ervan verhindert of eventueel schade zou kunnen berokken aan derden. 
 • Bij eventuele defecten of schade mag enkel en alleen contact opgenomen met de vooraf vastgestelde assistance. De contactgegevens krijgt u bij de oplevering.
 •  Schade aan het interieur of eventuele accessoires vallen niet onder de verzekering van de wagen. Deze worden aangerekend aan de huurder  doormiddel van het (gedeeltelijk) inhouden van de waarborg, indien de kosten de waarborg overschrijven wordt het verschil aangerekend bij de huurder. 
 • Eventuele annulerings- en reisverzekering dient de huurder zelf af te sluiten bij zijn eigen verzekeringsmakelaar.

Annulering.

 • Tot 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode; het voorschot (%50) dient betaald te worden.
 • Tot 16 dagen voor de aanvang; er dient 75% van de huursom betaald te worden.
 • 15 dagen tot aanvang huurperiode; de volledige huursom dient betaald te worden.

Corona; Wanneer er een algemeen reisverbod  aangekondigd word (tijdens de geboekte periode) doorwille van corona word het reeds betaalde bedrag omgezet in een voucher die 1 jaar geldig blijft.